E-TWINNING TODAY A READER TOMORROW A WRITER MART AYI ETKİNLİKLERİMİZ

Okulumuz ingilizce Öğretmeni Melek BAYRAK' ın yürüttüğü "Today a reader Tomorrow a writer" ( Bugünün okurları yarının yazarları) etwinning projesinde katılımcı okullarımız ve öğrencilerimizle harika etkinlikler ortaya çıkardık.
Projemizde disiplinlerarası çalışma olarak okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Yağmur SITKI ile birlikte yapılan çalışmada öğrencilerimiz proje boyunca kullanacağımız Web 2.0 araçları hakkında bilgilendirilmişlerdir.
Projemizde öğrencilerimizi bilinçlendirme etkinliği olarak 21 Mart Dünya Down Sendrom günü için farklı renklerde çoraplar giyerek Down Sendromlu bireylerin farklı olmanın bir eksiklik olmadığını ve herkesin farklı renkler gibi birbirini tamamladığı mesajını vererek öğrencilerimizin bu konuda dikkatini çekmek istedik.
Öğrencilerimiz Mart ayı boyunca farklı etkinliklerde yer alarak görevlerini başarı ile tamamlamışlardır.

10-04-202310-04-202310-04-202310-04-2023

Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 10.04.2023 09:39 - Görüntülenme: 105