ETWINNING HEALTHY BODY HEALTHY MIND PROJESİ DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARI

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Melek BAYRAK 'ın yürüttüğü 'Healthy Body Healthy Mind' isimli projede Mayıs ayı içerisinde disiplinlerarası çalışmalar yapılmıştır.
 Okulumuz Matematik Öğretmeni Fatma Özge ÇIBUK ile öğrencilerimiz yiyecek ve içeceklerin kalori hesaplama konusunda sınıfımızdaki akıllı tahtayı kullanarak dijital bir poster oluşturulup öğrenciler bu konuda bilinçlendirilmiştir.
Sağlıklı yaşam konulu etkinlik için okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni  Mehmet Tuncay DEMİRCAN ile öğrencilerimiz sağlıklı yaşamda sporun önemi hakkında bilgilendirilip bilinçlendirilmişlerdir.
Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hami ŞİMŞEK ile proje ekibimizin çalışmaları  arasında Balıkesir ilinde yetişen yöresel ürünlerden bahsedilip bu ürünleri dijital haritaya yerleştirerek öğrencilerimizle bu konu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.
Projemizde internet güvenliği hakkındaki bilgiler okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ulaş DENİZ tarafından öğrencilere anlatıldı.
Bilişim Öğretmenimiz Yağmur SITKI tarafından projede kullanılacak olan Web 2.0 araçları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Disiplinlerarası ortak çalışmaları için projemize katkıda bulunan öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Etkinlik fotoğrafları aşağıdadır.

11-05-202311-05-202311-05-202311-05-202311-05-2023

Yayın: 11.05.2023 - Güncelleme: 11.05.2023 09:32 - Görüntülenme: 78