DO SOMETHING FOR THE WORLD!-DÜNYA İÇİN BİR ŞEY YAP! ETWINNING PROJEMİZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nazlı MUSLU KIROĞLU rehberliğinde ve gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla, okulumuzun ortak olduğu  DO SOMETHING FOR THE WORLD! eTwinning projemiz Kasım ayı itibariyle çalışmalarına başlamıştır. Türkiye, Almanya, Litvanya, Hırvatistan ve Romanya ortaklı projemizin amacı  iklim değişikliği, kuraklık, kıtlık, orman yangınları ve doğal kaynakların tükenmesi gibi konulara karşı öğrencilerimizin farkındalıklarını arttırmaktır. Bu kapsamda öğrencilerimiz  problemlere karşı çözümler üreterek ve çevrimiçi toplantılar ile akranlarıyla paylaşımlarda bulunacaklardır. Mayıs ayının ilk haftasına kadar sürecek olan projede öğrencilerimizin işbirliğine dayalı, çevre konularına karşı farkındalık arttıran faaliyetler gerçekleştirmeleri planlanmaktadır.

12-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 09:17 - Görüntülenme: 70