GAMES AND HOBBIES with EMOTIONS (DUYGULARLA OYUNLAR ve HOBİLER) PROJESİ BAŞLIYOR

Okulumuzda  İngilizce Öğretmeni Melek BAYRAK önderliğinde "Games and Hobbies with Emotions" (Duygularla Oyunlar ve Hobiler) e-Twinning projesi yürütülmeye başlanmıştır. Proje 28 Kasımda başlamış olup  Şubat sonuna kadar devam edecektir. Proje; 4 ülke (Türkiye,İtalya,İspanya ve Portekiz) 8 okul ve 86 öğrenciden oluşmaktadır. Projenin hedefi öğrencilerin farklı kültürlerdeki oyunlar ve hobiler hakkında onları bilgilendirmektir. Proje dilimiz İngilizce olduğu için öğrencilerin hedef dile maruz kalma ve kullanma avantajları bulunmaktadır. Projede etkinlikler  Web 2.0 araçlarından yararlanarak oluşturulmaktadır. Projemiz üretken, çalışkan ve birlikte çalışmayı seven partnerlerimizle yol almaktadır.

09-12-2022

Yayın: 09.12.2022 - Güncelleme: 09.12.2022 12:15 - Görüntülenme: 135