9 ÜLKE 17 OKUL BULUŞUYOR

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Melek BAYRAK' ın kuruculuğunu yapmış olduğu For A Better World (Daha İyi Bir Dünya İçin) Etwinning Projesi tüm hızıyla devam ediyor.
Eğitim puzzle'ın sayısız parçalarını bir araya getiren mucizevi bir güç bambaşka dünyaları birleştiren bir köprüdür. Ne mutlu ki bu gücün sınırları içinde yer alan biz eğitim ordusuna onlarca minik yüreği buluşturan bir çatı altında buluştuk ve sınırları aşan sıcacık bir  kavuşmaya tanıklık ettik.  17 eğitimci 350 öğrencimizin dahil olduğu projemizle öğrenci ve öğretmenlerimiz sıcacık bir buluşmayla tanıştı.Toplantımızda projemizin temel ilke ve hedeflerinin de yer aldığı tanıtım videosu ile tüm katılımcılar, ortaklar ortak paydada genel bir şekilde bilgilendirildi. Güzel ve etkili bir buluşma  iki oturum sürdü, farklı kültürlerin oluşturduğu rengarenk bir buluşma yaşadık. Tüm katılımcılar için güzel bir deneyim oldu.

Daha iyi bir dünya için bizler tüm gücümüzle buradayız.

15-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 14:45 - Görüntülenme: 65