"FOR A BETTER WORLD" ETWINNING PROJESİ DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARI

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Melek BAYRAK 'ın yürüttüğü "For a Better World (Daha İyi Bir Dünya İçin)" etwinning projesi etkinliklerine hızla devam ediyor. 6-A sınıfındaki öğrencilerimiz  Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından 14. İklim Eylemi konusunda öğrencilerimize okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Pervin DAĞLI Karbon ayak izini azaltma hakkında bilgi vererek onları bu konuda bilinçlendirmiştir. Öğrencilerimiz öğrendiklerini uygulayarak hayata geçirmişlerdir. Proje boyunca öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarını kullanarak diğer ülkelerdeki ve okullardaki arkadaşlarıyla etkinlikler tamamlamışlardır. Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi öğretmeni Yağmur SITKI tarafından öğrencilerimize kullandığımız Web 2.0 araçları konusunda bilgi verilmiştir. Öğrencilerimizin dijital okur-yazarlık seviyesi arttırılmıştır. Projemize ve öğrencilerimize destek olan Pervin DAĞLI ve Yağmur SITKI' ya teşekkür ederiz.
01-03-202401-03-202401-03-2024
Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 15:11 - Görüntülenme: 48