Fatih Ortaokulu

,
17 EYLÜL MAH. SANAYİ SK. FATIH ORTA OKULU NO: 23 BANDIRMA / BALIKESİR
Vizyon
Bilimin ışığında Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yapacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kendini ifade edebilen, öz saygısı gelişmiş, düşünen, üreten, sorgulayan, paylaşan, evrensel değerlere sahip çıkan, yaşadığı çevreye ve sorunlarına duyarlı, doğaya saygılı, bilim ve teknolojiyi takip eden erdemli bireyler olarak yaşama ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamaktır.
09:00- 15:35
Ulaşım
Çevre Köylerden gelen öğreciler Belediye Otobüsleri veya Köy Dolmuşları ile, İlçe merkezinde ikamet eden öğrenciler ise yürüyerek, Belediye Otobüleri veya Okul Servisleri aracılığıyla ulaşımı sağlamaktadır.
17 Eylül Mahallesi Sanayi Sokak No:33
Okulumuz Bandırma Merkezde yer almaktadır. Balıkesir Bandırma arası 103 km.